EPM RO
EPM RO

Safe Mania 2014:
A debutat cu un picnic la Csarda, la graniţa austro-ungară şi se va sfârşi cu un cocktail în Cuba. Safe Mania 2014 din Pamhagen, complexul Vila Vita, a stat în întregime sub semnul Noii generaţii viitoare a Safe Invest şi EPM.


Când are loc Safe Mania, chiar şi soarele dansează cu noi. Doamna Dragica Delevic, Sales Manager din Muntenegru, care a avut cei mai mulţi colaboratori la acest eveniment, spunea: "Safe Mania este cel mai frumos eveniment din an, şi an de an tot mai reuşit" A fost scurt, dar superb! Nimănui nu i s-a părut prea lungă deplasarea, nici chiar macedonenilor care au călătorit 15 ore cu autocarul. Toţi cei din EPM, Safe Invest România sau din regiunea adriatică au participat la jocurile sportive şi de societate cu maximă sportivitate şi fair play. Indiferent dacă s-au înscris la fotbal, volei sau Fun Games, în final toţi au fost mari învingători. De la Cristina Roşu din România, care ziua a jubilat pe nisipul terenului de volei la fiecare punct marcat iar seara a jubilat pe scenă, până la Helena Cvetkoska din Macedonia, pe care nici chiar colapsul circulator suferit nu a putut-o împiedica să danseze cu tânăra ei echipă până mult după miezul nopţii.

"New Generation" a fost comentariul doamnei trainer a managerilor de succes Silvia Psaridis, căreia preşedintele Andreas Königsberger a adresat mulţumiri călduroase în cadrul minunatei cinei festive desfăşurate seara în sala mare complexului panonic de lux Vila Vita.
"Tinereţe, ambiţie, forţă, succes", au fost cuvintele cel mai des folosite în cele şapte limbi vorbite la acest mare eveniment Safe Invest şi EPM, fie cu ocazia vizitei efectuată la VIG în Viena şi la birourile Safe Invest Holding, fie într-una din cele două seri şi în ziua plină de soare şi voie bună petrecute în Pamhagen.
După competiţiile sportive care s-au desfăşurat pe parcursul întregii zile şi care au eclipsat chiar şi campionatul mondial de fotbal, şi după premiera învingătorilor, marele eveniment s-a sfârşit mult după miezul nopţii pe ritmuri de samba.
La cina festivă s-a acordat o distincţie specială. Doamna Adriana Aurelia Nichita, Regional Manager poziţia VI din EPM România este prima persoană care a primit noul ceas EPM care se acordă la calificarea în poziţia VI de Regional Manager, un ceas marca de lux RADO, înmânat personal de domnul Friedrich Geist.
Rezultatele competiţiilor sportive Safe Mania 2014:
"Iar după aceasta vom pleca cu toţii în Cuba"
şi-au promis la unison participanţii la Safe Mania 2014.