EPM RO
EPM RO

Felicitări domnului Region Director Găvrilă Vasile Sorin.

Competiţia directorilor cu durata de 3 luni s-a încheiat.

Câştigătorul acestei competiţii este domnul Region Director Găvrilă Vasile Sorin împreună cu echipa.

Ca urmare, duminică 19 octombrie 2014, va avea loc în Bistriţa o întâlnire de motivaţie cu doamna Silvia Psaridis, pentru cei mai performanţi parteneri de afaceri din echipa Găvrilă.
Cine este doamna Silvia Psaridis?

O FEMEIE CU EXPERIENŢĂ PRACTICĂ PE CARE O APLICĂ ÎN PRACTICĂ DE ÎNCREDRE, PASIONATĂ, PUTERNICĂ, CONVINGĂTOARE.
Evoluţia profesională:

Sunt de mulţi ani antreprenoare şi trainer de succes. Împreună cu soţul meu m-am ocupat de constituirea celei mai mari firme de distribuţie din domeniul financiar din Europa. Astăzi îmi urmez un vis: acela de a împărtăşi din experienţa şi cunoştinţele mele celor interesaţi - independent de domeniul lor de activitate.
Am fost crescută de bunici în Austria şi am avut parte de condiţii de viaţă modeste. De tânără am intrat la o şcoală de coafeze, fiindcă mama mea, care îşi creştea singură cei patru copii, nu a avut posibilitatea financiară de ne trimite la studii. Mi-am dorit întotdeauna să mă realizez, să fiu între primii. Astfel, în urmă cu peste 25 de ani am intrat în domeniul serviciilor financiare. Dintotdeauna am vrut mai mult, mi-am dorit succes şi responsabilităţi mari.
A fi o persoană de încredere este în ochii mei una din cele mai înalte calităţi. Domeniul financiar era unul din domeniile în care atunci nu era tocmai simplu să te impui ca femeie.

Motto-ul vieţii mele este: "Un învingător nu renunţă niciodată! Cel care renunţă nu devine niciodată învingător!"

Am început ca simplu consultant financiar şi am reuşit să acced până la nivelul conducerii superioare a firmei. Mi-am alcătuit repede echipa şi împreună cu soţul meu Harald am început să punem bazele unei pregătiri profesionale inovatoare, fără precedent, atât pentru consultanţii în vânzări cât şi pentru lideri.

Atunci când se pune problema de a determina oamenii din vânzări să realizeze performanţe de excepţie iar vânzările să explodeze, eu sunt persoana potrivită. În ultimii 25 de ani am format şi asistat 2.500 vânzători.

Abordarea mea cooperantă şi orientată înspre individ determină creşterea constantă a numărului meu de admiratori. "Secretul" meu constă în orientarea în funcţie de necesitate, la care se adaugă o intuiţie feminină infailibilă, ambele utilizate în mod strategic pentru a fi puse în folosul tuturor.

Obişnuiesc să afirm: "Este inadmisibil ca un medic să pună un diagnostic în absenţa analizelor medicale - acelaşi lucru ar trebui să se aplice şi în cazul oamenilor din vânzări!"

Iar asta pentru a evidenţia limpede care sunt problemele actuale ale pieţii şi că vechile metode de lucru trebuie ferm înlăturate şi înlocuite cu noi strategii.

O zi dedicată succesului cu Silvia Psaridis, care va aduce fiecărui participant un beneficiu pe termen lung. Numai prin vânzare personală doamna Silvia Psaridis a realizat 150.000 de puncte personale!!!

 
Ne găseşti pe Facebook  Ne găseşti pe Facebook