EPM RO
EPM RO

Dragi colegi

Academia IV: "Succesul vă va răsplăti!"

"Noua Generaţie" a Safe Invest şi EPM s-a reunit în luxosul hotel Corinthia din Budapesta.

Silvia Psaridis a felicitat participanţii la Academia IV, însă totodată i-a şi avertizat cu cuvintele "Nu uitaţi că următoarele 72 de ore care urmează seminarului, sunt hotărâtoare pentru aplicarea în practică a cunoştinţelor nou dobândite. Dacă doriţi ca visele Dvs. să se îndeplinească, trebuie să încetaţi să visaţi - trebuie să fiţi treaz şi activ pentru a vă realiza visurile." Noilor lideri EPM şi Safe Invest, care au păşit pe calea de a deveni AREA MANAGERI, domnul Andreas Königsberger, CEO al Safe Invest Holding le-a oferit un sfat la prima mână: "Vă spun din propria mea experienţă, că succesul vă va răsplăti! Dar numai dacă implementaţi lucrurile învăţate aici, zi de zi, în mod consecvent."

Aţi învăţat foarte multe lucruri! Într-unul din cele mai bune hoteluri din Ungaria, şi cu unul dintre cei mai bune traineri de vânzări din Europa, s-au abordat în profunzime subiectele recrutare (atragerea şi selectarea noilor parteneri), onboarding (iniţierea noilor parteneri în această activitate) şi coaching (sprijin şi ajutor acordat noului partener).

"În aceste patru zile, în hotelul Corinthia din Budapesta, am învăţat cum să devenim parteneri de succes, învăţând totodată cum să ne conducem noii parteneri. Doresc să mulţumesc tuturor lectorilor, pe care îi apreciez şi îi preţuiesc foarte mult" a evidenţiat Helena Cvetkoska din Macedonia în numele tuturor participanţilor. Alături de ea, la Budapesta au mai participat: Ioan-Gheorghe Drăguş şi Vasile Pricop (EPM România), Cristina Roşu (Safe Invest România), Vaska Gicova (Macedonia), Nada Milojevic (Serbia) şi Radmila Femic, Cedo Markovic, Zoran Mijatovic (Muntenegru).

Mesajul trainerilor către participanţii Academiei IV:

Andreas Königsberger:
"Nu avem nevoie de masă, avem nevoie numai de cei mai buni, pe care îi vom forma şi perfecţiona, pentru a deveni şi mai buni. Aceasta este filozofia noastră, care ne poziţionează din nou în rândul pionierilor!"
Friedrich Geist:
"Trebuie să aveţi un obiectiv. Însă nici cel mai bun obiectiv nu vă va fi de folos, în absenţa unui plan. Întocmiţi-vă deci planul potrivit care să vă aducă în top, pentru ca apoi să puteţi relata partenerilor Dvs. cum este sus, la vârf, iar ei să vă urmeze."
Silvia Psaridis:
"Porniţi într-o călătorie: călătoria spre propria Dvs. personalitate. Faceţi cunoştinţă cu virtuţile şi abilităţile Dvs. şi deveniţi numărul 1. Dacă Dumneavoastră nu credeţi în propria persoană, cine să o facă?!"
Marcus Konegger:
"Acum sunteţi lideri. Iar primul lucru pe care trebuie să-l faceţi, este să vă conduceţi pe voi înşivă! Numai asumându-vă responsabilitatea puteţi deveni mentor, coach, trainer şi partener al partenerilor Dvs. care vă vor urma. Nu călăriţi pe cai morţi!"
Darko Dašic:
"Eu vă avansez!În şef al departamentului de resurse umane din echipa Dvs. Faceţi selecţie de personal şi alegeţi-i pe cei mai buni!"
Vesna Markovic:
"Partenerii Dvs. vă vor oferi persoane de contact şi propuneri de noi parteneri, dar numai Dumneavoastră decideţi prin intermediul interviului şi a primei discuţii dacă aceştia sunt potriviţi pentru echipa Dvs."
Uroš Mencinger:
"Nu este decât un joc cu indicatorii. Dumneavoastră trebuie să hotărâţi dacă continuaţi să jucaţi acest joc şi dacă veţi utiliza indicatorii!"
2015: Se cunosc datele evenimentelor:

La finele anului se pun bazele pentru un an nou şi mai bun. Sfârşitul de an este perioada când producţia noastră este cea mai ridicată, perioada în care se fac planificări pentru trecerea în trepte superioare, pentru călătorii şi noi pentru obiective. Dacă cineva încă nu ştie cum se face planificarea cu ajutorul sistemului de control în vânzări şi a indicatorilor care monitorizează activitatea tuturor membrilor echipei, să apeleze la ajutorul celor care au fost participanţi la Academia IV. Astfel veţi realiza un plan de succes pe care apoi va trebui să-l completaţi numai cu data şi locul întâlnirilor.

  • Congresul are loc între 23 şi 26 februarie 2015 în Bad Tatzmannsdorf, Austria.
  • Călătoria Journey în Cuba va avea loc între 22 şi 29 mai 2015.
  • Safe Mania se va desfăşura la Vila Vita Pamhagen în intervalul dintre 2 şi 4 iulie 2015.


  Your Future Economic Power
www.epm.ro
 
Ne găseşti pe Facebook  Ne găseşti pe Facebook